СВЕТОВНОТО САТАНИНСКО ПРАВИТЕЛСТВО СЕ СЪБИРА-В Португалия започват свръхсекретни срещи на Bilderberg



Билдербергската група, прословута организация в сянка, чийто списък включва някои от най-мощните и влиятелни хора в света, провежда годишната си среща този уикенд в Лисабон, Португалия.


Любопитно е, че в бизнес пресата има пълно затъмнение относно предстоящата конференция, въпреки значителните геополитически разклонения, свързани с нейните членове и обсъжданите точки от дневния ред

Ако сте запознати с годишната среща само с покани на Световния икономически форум в Давос, можете да познаете какво означава Билдерберг.


Но Билдерберг е още по-изключителен, защото за разлика от хилядите, които отиват в Давос, на конференцията обикновено са поканени по-малко от 150 души. Билдерберг се състои само от най-добрите бизнес магнати, кралски особи, влиятелни медийни фигури и държавни служители.


Местните независими журналисти Чарли Скелтън и Дан Дикс смятат, че срещите ще се състоят в 5-звездния хотел Pestana Palace в Лисабон, който изглежда е затворен за резервации този уикенд.

Дискусиите, които се провеждат по време на конференциите на Билдерберг, остават строго пазена тайна.


Не е изненадващо, че това накара мнозина да подозират, че мощните глобалистки идеолози, участващи в тези тайни дискусии за военни игри, не са добри. Организаторите защитават секретността на конференцията, като позволяват на участниците да говорят неофициално сред съмишленици.


За да разберете защо конференциите на Bilderberg често се свързват с тайни разследвания, погледнете списъка на участниците на миналогодишната среща във Вашингтон, окръг Колумбия


На срещите присъстваха няколко държавни глави и най-влиятелните шефове на шпионите в света. Представители на американската страна бяха няколко членове на кабинета от администрацията на Байдън, както и директорът на ЦРУ Алберт Бурла, главен изпълнителен директор на Pfizer, Ерик Шмид от Google, Сам Алтман от ChatGPT и Питър Тийл, за да назовем само няколко.


От европейска страна присъстваха британските и френските шефове на шпионажа, както и шефът на НАТО Йенс Столтенберг. Включени теми за дискусия: 


- Геополитически пренастройки

- Предизвикателствата на НАТО

- Унищожаването на Китай и Русия

- Разрушаване на световната финансова система

-Дезинформация

-Енергийна сигурност, търговия и глобализация

-Здраве и нови пандемии

-Фрагментация на демократичните общества


-Търговия и деглобализация


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи