Изобретателят на ваксината срещу Covid заяви: „иРНК е разработена, за да стерилизира и обезлюди света“



Ваксината Covid е предназначена да стерилизира масите и да обезлюди света, според изобретателя на злополучната оксфордска ваксина Covid, който разкри истинските намерения на елита зад ваксинациите.


Докато масовите медии продължават да служат на господарите си и да потискат истината, високопоставени лица, подаващи сигнали, излизат напред и разкриват знанията си за това какво наистина се случва зад кулисите по време на пландемията.


Професор сър Джон Бел, ръководител на усилията за Оксфордска ваксина, разкри истинската цел на иРНК ваксините, популяризирани и разпространявани от хора като Антъни Фочи и Бил Гейтс и приложени на милиарди хора по света, много от които са участвали поради задължителна ваксинация от техните авторитарни правителства.


По време на привидно рутинно интервю по британската телевизия, професор Бел изнесе зашеметяващо разкритие, което потвърди това, което много от нас отдавна знаят.


Това е вярно – в света има твърде много хора и ваксините са предназначени да изкоренят тези хора и да унищожат света до ниво, приемливо за елитите.


Според Бел ваксините срещу Covid „ще стерилизират 60 до 70% от световното население“.


Шокиращото признание предизвика възмущение и страх по света.


Това също доказа, че така наречените „теоретици на конспирацията“ са прави… отново.


Докато масовите медии продължават да отричат ​​това, което повечето от нас могат да видят със собствените си очи, световното население бързо намалява в резултат на кампанията за масова стерилизация.


Очаква се Гърция да бъде първата страна, претърпяла „колапс на населението“, тъй като внезапните и неочаквани смъртни случаи продължават да нарастват рязко в цялата страна, а раждаемостта е спаднала до нива, смятани досега за невъзможни от експертите.


Неслучайно Гърция беше една от страните в света, които наложиха най-строгите правила за ваксиниране и наказаха отказалите да се ваксинират.


Междувременно инфарктите в почти напълно ваксинирана Австралия достигнаха рекордно ниво. 


В Германия през последните месеци имаше редица сензационни разкрития, които напълно опровергаха официалния разказ на световния елит за пандемията от Covid.


Нередактирани правителствени документи, изтекли тази седмица, разкриват, че германското правителство е знаело дори преди прилагането на иРНК ваксини Covid-19 на десетки милиони граждани, че те са напълно неефективни за защита срещу Covid.


Но става по-лошо. Правителството също знаеше, че тези ваксини са смъртоносни, така че защо ги достави на собственото си население?


Според правителствени документи те са били под натиск от Pfizer и важни фигури от цял ​​свят, включително Бил Гейтс и Клаус Шваб.


Сега хората се надигат и искат официално извинение от правителството за престъпленията му по време на пандемията.


Според германското правителство изобщо не е имало пандемия, а само строго хореографирана военна психологическа операция за промиване на мозъците на масите, за да приемат експериментална ваксина с катастрофални последици.


Пол Шрайер и списанието Multipolar подадоха искане за свобода на информацията и впоследствие заведоха дело срещу германското правителство, за да го принудят най-накрая да разкрие секретните документи.


Както обяснява професор Стивън Хомбург, резултатите са удивителни и пълно облекчение за всички онези, които смело поставиха под съмнение разказа за блокирането, маските и задължителната ваксинация.


Тези факти са опустошителни и доказват, че официалният разказ за пандемията Covid-19, разпространен от правителствата по света и основните медии, е напълно неверен.


Глобалисткият елит направи всичко възможно, за да отприщи ада на земята през последните четири години, но ние, хората, останахме силни, запазихме достойнството си и разобличихме лъжите им една по една.


Нашите мъчители бяха притиснати в ъгъла и сега са принудени да признаят лъжите си. Те искат да простим и да забравим, но ние няма да позволим това.


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи