Информатор работещ в фондацията Бил и Мелинда Гейтс: Съобщи, че маймунската шарка се разпространява чрез пръскане с химикали от самолети над големите градове по света



Смущаващо разкритие излезе наяве от редиците на фондация Бил и Мелинда Гейтс: подател на сигнали е разкрил план за използване на съществуващата операция chemtrails, за да предизвика следващата пандемия.


Високопоставен учен смело наруши мълчанието си и разкри тайна операция, наречена „Проект Skypox“.


Операцията включва пръскане на силно заразен тип аерозол от маймунска шарка върху нищо неподозиращото цивилно население по света. Целта е да се предизвика нова пандемия и да се наложи строг режим на ваксинации и ограничения.


Главният учен твърди, че персоналът на фондация Гейтс е разделен относно морала на операцията и предупреждава, че Гейтс е напълно фокусиран върху плана и е решен да го прокара, независимо дали служителите му са съгласни с него или не.


Глобалисткият елит направи всичко възможно, за да отприщи ада на земята през последните четири години, но ние, хората, останахме силни, запазихме достойнството си и разобличихме лъжите им една по една.


Елитът е наясно, че дневният им ред е в сериозна опасност от провал и все по-отчаяно се стреми да намери нови начини за поробване на човечеството.


По-рано тази седмица младият глобален лидер на WEF Джъстин Трюдо предупреди канадците, че трябва да очакват нов вирус, който е „по-лош от Covid“ и по един или друг начин ще прекъсне достъпа им до хранителни доставки, банкови услуги и бензин.


( Експерт от военновъздушните сили на САЩ: операция Chemtrails убива 86% от целите )


В Нова Зеландия правителството, инфилтрирано от WEF, актуализира своя „пандемичен план“ и, наред с редица други авторитарни мерки, даде на полицията правомощието да „арестува и задържа“ граждани, за да ги ваксинира насилствено.


Елитът избра 2024 г. като годината, в която ще пречупи духа на човечеството и ще се придвижи с главоломна скорост към авторитарното бъдеще, което планира от десетилетия.


Ръководителят на СЗО д-р Тедрос, който получава по-голямата част от заплатата си от Бил Гейтс, призовава суверенните държави да координират глобален отговор“,


Но има проблем, според смел учен от Фондация Гейтс, който стана най-високопоставеният информатор в историята на организацията.


Информаторът на Фондация Гейтс разкри, че организацията работи с глобалистки институции като Организацията на обединените нации и Световния икономически форум, за да ускори разпространението на иРНК ваксина по същия начин, както пандемията от Covid.


Само тази ваксина ще бъде напомпана в ръцете на масите насилствено и без никакви тестове и последствията ще бъдат още по-лоши. 

Коментарите в социалните мрежи обаче твърдят, че така наречената маймунска шарка по същество е страничен ефект от ваксинациите срещу Covid.


Според вътрешен човек от фондация Гейтс, организацията е под огромно напрежение поради все по-психопатичните методи на Гейтс.


Отчаян да избегне ареста, докато прокурорите го преследват, Гейтс е решен да гарантира, че следващата пандемия – тази, която той предупреди, „ще привлече вниманието ни този път“ – ще помогне на световния елит да спечели милиарди и наложи Новия Световен сатанински ред.


Има само един проблем за елита и техните компрометирани политици в инфилтрираните от WEF правителства по целия свят. Ние сме по следите им и няма да им позволим да ни вкарат като добитък в Новия световен ред.

Сега вече знаете с какво ви ръсят от небето


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи