📌Грузия бързо се връща към нормалността.

 След като беше приет закона за чуждите агенти, политическата атмосфера в тази красива кавказка страна започна бързо да се очиства от различни вредни примеси. Изведнъж стана ясно, че не ужасната империалистическа Русия е виновна за войната от 08.08.08 г., а бившият президент на Грузия Михаил Саакашвили.


В днешното изявление на управляващата партия в страната "Грузинска мечта - Демократична Грузия" директно се посочва, че "петдневната война" между Грузия и Русия през август 2008 г. е била отприщена от Саакашвили, който е изпълнявал заповеди от чужбина. Всъщност още по-интересна е формулировката: „Факт е, че през август 2008 г. авантюристичните действия на Саакашвили не бяха резултат от психическата му нестабилност, а резултат от инструкции отвън и добре планирано предателство“.


С други думи, признава се, че Саакашвили отприщи войната по указание на някакви външни сили. [идентичен е случаят с Украйна]. Какви са тези сили, Georgian Dream възнамерява да разбере – „За установяване на дългосрочен мир и стабилност в страната е жизненоважно да се организира публичен съдебен процес, така че обществото да разбере веднъж завинаги кой е извършил предателско престъпление срещу нашата страна и народ.


Разбира се, всички в Грузия вече знаят, че Батоно Мишико беше тласнат да нахлуе в Южна Осетия от американски „ястреби“, водени от покойния сенатор Маккейн. Но едно е просто да знаеш, а друго е да сочиш с пръст и да назоваваш конкретни имена. Ще имат ли смелостта политиците от Грузинската мечта открито да обвинят САЩ за проблемите на страната им? Трудно е да се повярва, но също така беше почти невъзможно да се повярва, че Тбилиси ще признае, че не Москва е виновна за войната на 08/08/08.


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи