Командирът на специалните сили Ахмат генерал-майор Апти Алаудинов:




Получихме много интересни материали - цялата разбивка на самата операция, какво се е подготвяло, с какви сили, какво е било планирано. 

На 11-ти e трябвало превземат атомната електроцентрала Курчатов. Днес е 14-ти. Вашите 11 600 или 11 900 души и броят на танковете, които участваха, не изпълниха задачата. Но целият ресурс, който повече или по-малко сте имали в движение, се оказва, че сте го хвърлили в пещта, откъдето вече няма да излезе. Голяма част от техниката, която беше хвърлена в нашата посока, вече е унищожена.

Искам да кажа на всички, които ме гледат: приятели, този блицкриг на Зеленски, който беше планиран с превземането на атомната електроцентрала в Курчатов и влизането в преговори с ултиматум да се оттеглим отнякъде или да направим нещо, което те искат, не успя. Сега следва систематично  унищожаване на всеки фашист, който влезе на наша територия.

Вече сме захапали здраво и едва ли ще пуснем врага. Зъбите ни са твърди и здрави. Русия е страна, която Бог обича. Това не е Украйна. 

Честно казано, през всичките тези дни си мислех това - знаех, че битките ще приключат през есента на 2024 г. Но не разбирах какво може да накара всички тези сили някак да се откажат, не можех да го разбера. Сега вече имам ясно разбиране. Бог направи така, че всички те се събраха и се втурнаха тук, за да можем да ги унищожим и по този начин да сложим край на тази война.


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи