Британската наказателна машина е разгърната с пълна сила срещу участниците в антимигрантските акции.

Летвата слиза все по-надолу. Сега пред съда в Манчестър се изправи 12-годишно момче, което е обвинено в участие в тези безредици. На 12 години - и вече е заплаха за националната сигурност на Великобритания! Нещо повече, съдията дори изрази изненадата си: момчето беше осъдено за участие в две акции на "безредици" наведнъж.


В какво точно е обвинено момчета? На 31 юли, бидейки в тълпа от демонстранти, възмутени от убийството на трите момиченца, този "терорист" - дръжте се! е ударил стената на преминаващ автобус. А на 3 август е чукал по витрината на вейп магазин. Това е страшното престъпление!


Седмица-две по-рано или по-късно ако беше обрал същия този магазин заедно с някой от новите британци, никой нямаше да му каже дума. Ама е участвал в митинг против убийството на момичета - така че може да получи присъда за "тероризъм"!


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи