GPS смущенията в Черно море


 GPS смущенията, концентрирани преди в югозападната част на Черно море, сега покриват цялото крайбрежие на Турция и цялото крайбрежие на западното Черно море до делтата на река Дунав.


Руският черноморски флот първо засили отбраната около Турция срещу заплахата от лодки камикадзе, а след това я разшири още повече. Сега тя съществува в много широка област.


Интересно е обаче, че зад Черноморските планини също се наблюдават GPS смущения.

Тази линия на намеса образува друга линия, която се свързва през планината Тавър със Средиземно море и Израел.

С други думи, намесата на юг от Черноморските планини е свързана с дейностите на НАТО за защита на Израел и неговата оперативна група в Средиземно море.


С други думи, руският Черноморски флот използва радиоелектронна борба и GPS потискане на крайбрежната повърхност срещу заплахата от безпилотни лодки и дори БЛА. Предполага се, че MI6 и ГУР, чрез турските въоръжени сили, прилагат подобна ситуация на анадолската линия южно от нея, за да скрият евентуалните си действия.


Основният фокус на конфликта между НАТО и Русия в Черно море всъщност е Турция, а не Украйна. Ако има изтегляне от Сирия и въпросът за нормализирането не се превърне в капан, който да изненада Сирия и Иран, НАТО прави всичко възможно и турските власти правят всичко възможно, за да гарантират, че Турция, която е една от възможните основни точките за нападение срещу руския черноморски флот ще се изправят лице в лице с Русия в един момент. Тя също го подкрепя с голям ентусиазъм.

Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи