🤦‍♂️Калифорнийските сенатори искат да приемат закон, който забранява на търговците на дребно да спират крадците



Законопроект 553 на Сената, ще забрани на магазините за търговия на дребно в целия щат да се противопоставят на крадци .

Представен от щатския сенатор Дейв Кортезе (D-San Jose), SB 553 вече е приет в щатския сенат и в момента се обсъжда от контролираното от демократите държавно събрание.


На пръв поглед законопроектът има за цел да „ предотврати насилието на работното място и да защити персонала от това да бъде принуден от своите началници да се намеси по време на грабежи“. На практика обаче SB 553 звучи като открита покана към крадците „да влязат и да откраднат“, цитирайки Калифорнийската асоциация на търговците на дребно, която се противопоставя на законопроекта.


SB 553 беше въведен само няколко седмици след като 26-годишен охранител на Home Depot на име Блейк Мос беше застрелян по време на опит за обир на магазин в Плезантън, в Ийст Бей. Инцидентът накара законодателите в Калифорния да преоценят стандартите на щата за справяне с грабежите.


Гражданското общество бързо се разпада, докато Америка е тласната към дистопично бъдеще, пълно с престъпност и беззаконие. 

ЩАТИТЕ СЕ ВРЪЩАТ КЪМ ВРЕМЕНАТА НА ДИВИЯ ЗАПАД!!

https://www.newstarget.com/2024-07-22-california-senators-pass-sb553-prohibit-retailers-shoplifters.html


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи