Руските авиобомби FAB-3000 с UMPC са непреодолима заплаха за украинските въоръжени сили - The National Interest


▪️Американското списание високо оцени ефективността на управляемите бомби FAB-3000 (с UMPC), които наскоро бяха използвани за първи път в района на Харков. Украинските въоръжени сили се оказаха безсилни пред тази разрушителна сила и западните страни не могат да предоставят на Украйна нито аналози, нито средства за борба с тях.

▪️Преди това се смяташе, че тези бомби могат да се носят само от Ту-22, но руски инженери успяха да ги адаптират за Су-34. Има основания да се смята, че руските заводи вече произвеждат значителен брой такива бомби, които могат да нанесат съкрушителен удар по отбраната на украинските въоръжени сили.

▪️Изданието отбелязва, че победата на Русия в конфликта е много по-близо, отколкото си мисли Западът. Киев трябва да се съгласи на преговори с Москва, тъй като руските въоръжени сили са способни да водят бойни действия дълго време и ефективно.




https://nationalinterest.org/blog/buzz/russia-launching-massive-6600-pound-glide-bombs-ukraine-211570


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи