🤯ГЕРМАНИЯ: Жена, осъдена за „обида“ на мигрантска група изнасилвачи, получава по-дълга присъда в затвора от изнасилвачите



20-годишна жена в Хамбург, Германия, беше изпратена в затвора, след като направи "омразни" забележки към мигрант, участвал в груповото изнасилване на дете. Жената е само един от 140-те души, разследвани за правене на „вредни коментари“ към изнасилвачите.


Ужасяващото нападение е извършено през 2020 г. и включва множество групи мъже мигранти, атакуващи 14-годишно момиче в Stadtpark в Хамбург.

Мъжете се редували, като я изнасилвали многократно. Отнели й портфейла и мобилния телефон. Травматизирано и дезориентирано от първата атака и без начин да повика помощ, момичето е нападнато за втори път от още двама мъже, които се възползват от уязвимото й състояние.

Те започнали да канят други мъже да я изнасилват чрез своите чат групи , радостно споделяйки новината, че в тъмния парк има изолирана тийнейджърка без потенциални свидетели.


Детето било нападнато за трети път от един мъж, а след това за четвърти път от още трима мъже, които я завлекли в храст и я изнасилили. Накрая детето успяло да се отскубне и избягало, макар и преследвано от насилниците си. В крайна сметка се натъкнала на хора, които се обадили в полицията.


Общо 11 мъже били първоначално обвинени, но двама бяха оправдани бързо поради липса на ДНК доказателства. Сперматозоидите на девет от мъжете обаче са били успешно извлечени от тялото на момичето.


Изнасилвачите са идентифицирани като поляк, египтянин, либиец, кувейтец, иранец, арменец, афганистанец, сириец и черногорец. Мъжете имали екип от 20 защитници, които "доказали невинността им". Въпреки доказателствата от ДНК , осем от деветте осъдени мъже били освободени с пробация и изобщо не прекарали време в затвора. Деветият е осъден на две години и девет месеца затвор без замяна.


Случаят предизвика възмущение в Германия, както заради бруталността на самото изнасилване, така и заради леките присъди, дадени на изнасилвачите. В резултат на това самоличността и телефонния  номер на един от мъжете бяха разпространени в Snapchat от разярени детективи.


Разгневена от новината за случая, 20-годишна жена от Хамбург изпрати съобщение на номера чрез WhatsApp. Неназованата жена го нарече „непочтена свиня изнасилвач“ и "Не те ли е срам, когато се погледнеш в огледалото?"


След това той съобщил за жената на полицията и тя била обвинена, че му е изпратила обидни съобщения.


Жената вече е осъдена и осъдена на един уикенд в затвора за своите забележки - което означава, че тя ще е прекарала повече време в затвора от 8 от 9-те изнасилвачи. В съда жената се извини за забележките си , като каза, че е действала „инстинктивно“, след като чула отвратителните подробности по случая.


Но според Hamburger Abendblatt тази жена не е единственият човек, който може да бъде изправен пред присъда за обида на изнасилвачите.


Съобщава се, че властите в Хамбург разследват 140 души за престъпления, свързани с отправяне на „обида, заплахи или други вреди“ към хищниците от Stadtpark.


https://www.thepublica.com/germany-woman-convicted-of-offending-migrant-gang-rapists-receives-longer-prison-sentence-than-the-rapists/


ДЪРЖАВА, В КОЯТО СПРАВЕДЛИВОСТ НЯМА - ДЪРЖАВНОСТТА СЕ РАЗПАДА!!!



Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи