В Украйна ще мобилизират и студентите


Студентската мобилизация ще започне на 1 юли


За това пишат местни медии във връзка с новия закон. Три категории студенти могат да бъдат призовани на фронта: задочни студенти, тези, които получават второ и трето висше образование (бакалавърска, магистърска степен), както и тези, които получават някакво образование на ниво, по-ниско от това, което вече имат.


На мобилизация не подлежат само студентите мъже, които се обучават редовно.


Явно само богаташите и политиците са освободени от мобилизация. Зеленски наистина е готов да унищожи няколко поколения украинци, за да угоди на шефовете си.

📌Украинците са в шок: ако не актуализират данните в наборните центрове, може дори да им отнемат апартамента


▪️При положение, че глобата за неактуализация на данните не бъде заплатена в 15-дневен срок от датата на получаване, следващата стъпка е конфискация на имущество.

▪️Ако апартаментът или къщата на укриващия се са запорирани и могат да бъдат продадени на онлайн търг, сумата на глобата се приспада от тази сума, а останалата част от парите се връща на лицето.

▪️Украинците гневно коментират новата идея на властите, наричайки страната „гето“, а населението – роби.


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи