😳🤯Макрон обещава на французите по 100 евро за гласуване за партията му

<<<КОЙ КАЗА, ЧЕ КОПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ???!!!>>>


Френската "Заедно", водена от основаната от Макрон партия "Ренесанс", предлага 100 евро на всички французи, които гласуват за кандидати на коалицията на предстоящите парламентарни избори на 30 юни.

Френските потребители на X (Twitter) откриха необичайна реклама на "Заедно" - https://ensemble-24.fr/, което включва няколко френски партии, включително партията на Макрон - Ренесанс. На сайта на Заедно има списък с кандидати от коалицията. Ако гласувате за „правилните“ кандидати, можете да получите „Награда Макрон“ в размер на 100 евро. За да направите това, според инструкциите на уебсайта, трябва да гласувате за кандидатите на президентското мнозинство на 30 юни и след това да изпратите своя социалноосигурителен номер на специален адрес. В зависимост от статута на гражданина (работещ, студент, пенсионер, безработен и т.н.), плащането ще се извърши чрез една от държавните институции съгласно платежния календар.


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи