Информаторът на Boeing: Самолетните катастрофи са „вътрешна работа“ на глобалния елит


 Информаторът на Boeing: Самолетните катастрофи са „вътрешна работа“ на глобалния елит, за да въведе програмата за 2030 г.

Индустрията на търговските авиокомпании е похитена от глобалисткия елит, който е решен да постави индустрията на колене като част от плана за Програма 2030 за човечеството. Според разобличителите в индустрията, вътрешният саботаж на работа е отговорен за вълната от катастрофални инциденти във въздуха и на летищата в цяла Америка, като обявената цел е да се унищожи индустрията отвътре чрез подкопаване на общественото доверие в летенето. Но не е нужно да вярвате на думата ми. Докато самолетите продължават да се отклоняват от пистите, колелата падат по време на излитане, пожарите във въздуха застрашават живота на пътниците и тапите на вратите на кабината изхвръкват, време е да чуем за какво ни предупреждават смелите информатори в индустрията.

Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи