РУСКИ СНАЙПЕРИСТ ЛИКВИДИРА ЧЕРНОКОЖИ НАЕМНИЦИ В УКРАЙНА

 Руски снайперист от Нова Каховка, Херсонска област, разказа пред РИА Новости как е ликвидирал няколко черни наемници от САЩ по време на превземането на Светлодарската ТЕЦ.


"По време на превземането на Светлодарската ТЕЦ забелязах в телескопичния мерник лица, как да кажа, не от украински произход, защото бяха черни на цвят. Точно е да се каже - не бяха местни жители на Украйна. Когато се приближих към тях, вече беше ясно, че са американци. Афроамериканци. По документите им това стана ясно", разказа руски снайперист с позивна "Дим".


След като руският снайперист елиминирал наемниците със снайперска пушка, телата им били обезобразени от украински военни, които били в близост до наемниците.


Украинските военни осакатяват телата на чуждестранните наемници, убити на фронта, за да не могат да бъдат идентифицирани, заяви руски снайперист от Нова Каховка с позивна "Дим".


"Интересно беше и това, че ако американец или някакъв чужденец бъде убит, украинците обезобразяват лицето му и му отрязват ръцете, за да не се разбере кой е този човек изобщо. Намериха трупове на афроамериканци с отрязани ръце и обезобразени лица. Направили са ги наемниците от АФУ, за да няма никакви доказателства, че в това е замесена Америка или някоя друга държава", обясни "Дим" пред РИА Новости.


По думите му повечето от наемниците са от Полша и САЩ. Като правило те са щурмоваци и снайперисти, характеризират се със скъпа екипировка и западни оръжия, допълни военнослужещият.


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи