ОТРОВАТА АСПАРТАМ
Изкуственият подсладител аспартам, всъщност стимулира мозъка ви, така че да мислите, че храната, която ядете, е сладка. Ще забележите, че когато използвате аспартам, всичко, което ядете също има сладък вкус.
Аспартамът се разгражда до отровните си съставки при 86 градуса (аспарагинова киселина 40%, фенилаланин 50% и метанол 10%).
Има нарастващи доказателства, че "Синдромът на горяща уста", изпитан от войските в операцията Пустинна буря, всъщност е бил отравяне с метанол от диетичната кока-кола, която са пили в големи количества, след като са били изложени на високи температури в пустинята.
Аспартам 40% аспарагинова киселина е „екзитотоксин“ в мозъка и възбужда невроните до смърт, т.е. убива мозъчни клетки и причинява други увреждания на нервите и предизвиква мигренозно главоболие.
НА ВРЕМЕТО ОБИЧАХ БОЗАТА, НО ОТ КАКТО ВЗЕХА ДА Й СЛАГАТ АСПАРТАМ, НЕ СЪМ Я КУПУВАЛ ПОВЕЧЕ.
Коментари
Публикуване на коментар
КЛИКНА ЛИ НА РЕКЛАМА?