Проучване установява, че яйчният жълтък блокира вируса COVID в тялото – в същото време се палят птицеферми и има недостиг на яйца в Америка
През януари пожар възникна във ферма за яйца в Бозра, Кънектикът.
Пожар имаше и във ферми Hillandale, разположени на Schwartz Road.
...Мащабен пожар в Колчестър
Ново проучване, публикувано в Националната библиотека по медицина, установи, че химикалите в яйчните жълтъци са ефективни при блокиране на вируса COVID в тялото.
Антителата от пилешки яйчен жълтък (IgYs) блокират свързването на множество варианти на SARS-CoV-2 шипов протеин с човешки ACE2
Резюме
Изследвахме неутрализиращия ефект на анти-спайк-S1 IgYs върху псевдовируса SARS-CoV-2, както и неговия инхибиторен ефект върху свързването на коронавирусните шипови протеинови мутанти с човешкия ACE2. Нашите резултати показват, че анти-Spike-S1 IgY показват значителна неутрализираща активност срещу псевдовирус SARS-CoV-2, различни шипови протеинови мутанти и дори SARS-CoV in vitro. Може да е осъществим инструмент за превенция и контрол на COVID-19.
Коментари
Публикуване на коментар
КЛИКНА ЛИ НА РЕКЛАМА?