Проучване: Лабораторно отгледаното месо на Бил Гейтс причинява рак при хората



Синтетичното месо беше силно насърчавано от Бил Гейтс и глобалистките елити в WEF като решение за така нареченото изменение на климата. Сега обаче е доказано, че същата тази храна  причинява рак.


Групата за свобода на здравето цитира проучване, проведено от компанията, включващо плъхове, хранени с Impossible Burger. Изследването е направено при предположението, че фалшивите месни продукти ще имат минимално въздействие, ако изобщо няма. Но резултатите от проучването излязоха различни.


Проучването установи, че соевият легхемоглобин (SLH) причинява „необясними промени в биологията на плъхове“. Плъхове, хранени със SLH, са имали необяснимо наддаване на тегло и промени в кръвта, показващи началото на възпаление или бъбречно заболяване и възможни признаци на анемия. SLH, който се извлича от генетично модифицирани (GM) дрожди, е отговорен за придаването на Impossible Burger неговия месест вкус и карането му да кърви като животинско месо при нарязване.


Друга съставка в Impossible Burger, която причинява здравословни проблеми, е устойчивият на хербициди соев протеин (HTSP). Impossible Foods въведе HTSP в рецептата за бургер през 2019 г., за да подобри текстурата на продукта и да избегне глутена, пшеничния протеин, който някои хора не могат да понасят. В резултат на това фалшивите месни бургери могат да съдържат остатъци от хербицида глифозат, напръскан върху соевите зърна – които след това се преработват в HTSP.


Тестовете, поръчани от застъпническата група Moms Across America, потвърдиха това откритие. Въз основа на тестове, извършени в базираните в Айова лаборатории на Института за изследване на здравето, Impossible Burgers имат нива на глифозат от 11,3 части на милиард. Това е 11 пъти по-високо от глифозата, открит в Групата за свобода на здравето цитира проучване, проведено от компанията, включващо плъхове, хранени с Impossible Burger. Изследването е направено при предположението, че фалшивите месни продукти ще имат минимално въздействие, ако изобщо няма. Но резултатите от проучването излязоха различни.


Проучването установи, че соевият легхемоглобин (SLH) причинява „необясними промени в биологията на плъхове“. Плъхове, хранени със SLH, са имали необяснимо наддаване на тегло и промени в кръвта, показващи началото на възпаление или бъбречно заболяване и възможни признаци на анемия. SLH, който се извлича от генетично модифицирани (GM) дрожди, е отговорен за придаването на Impossible Burger неговия месест вкус и карането му да кърви като животинско месо при нарязване.


Друга съставка в Impossible Burger, която причинява здравословни проблеми, е устойчивият на хербициди соев протеин (HTSP). Impossible Foods въведе HTSP в рецептата за бургер през 2019 г., за да подобри текстурата на продукта и да избегне глутена, пшеничния протеин, който някои хора не могат да понасят. В резултат на това фалшивите месни бургери могат да съдържат остатъци от хербицида глифозат, напръскан върху соевите зърна – които след това се преработват в HTSP.


Тестовете, поръчани от застъпническата група Moms Across America, потвърдиха това откритие. Въз основа на тестове, извършени в базираните в Айова лаборатории на Института за изследване на здравето, Impossible Burgers имат нива на глифозат от 11,3 части на милиард. Това е 11 пъти по-високо от глифозата, открит в Beyond Meat Burger, който използва растителни съставки, които не са претърпели генетична модификация.


https://newspunch.com/study-bill-gates-lab-grown-meat-causes-cancer-in-humans/ 


Коментари

Популярни публикации

Изображение

⚠️‼️Социалните служби за закрила на децата в Германия, град Бремерхафен, вземат дете от семейството му защото го учели, че хомосексуалността и трансджендъризмът са неприемливи